Hammarby slog Panathinaikos i boxningsringen

BILDER  Det finns en bild eller möjligen två från förra årets gala inlagda i mitt jobb i News Pilot: SÖDM Web som möjligen går att använda till det här jobbet också. Actionbilden blir dock lite missvisande eftersom det det syns tydligt att det inte är från årets gala.  Finns också några enstaka pressbilder här: http://bajenroughhouse.se/pressbilder/  Publicering  Jag skulle skicka ut i SÖDM och Hela Stockholm (fliken)
BILDER Det finns en bild eller möjligen två från förra årets gala inlagda i mitt jobb i News Pilot: SÖDM Web som möjligen går att använda till det här jobbet också. Actionbilden blir dock lite missvisande eftersom det det syns tydligt att det inte är från årets gala. Finns också några enstaka pressbilder här: http://bajenroughhouse.se/pressbilder/ Publicering Jag skulle skicka ut i SÖDM och Hela Stockholm (fliken)
Hammarby slog Panathinaikos med 5-3 i Hammarbys årliga lagmatchen i boxning, Bajen Rough House, på fredagen.

Det var en helt grönvit boxningskamp i Eriksdalshallen på fredagskvällen – och det var de grönvita hemmaboxarna som fick jubla till sist.

De fem första matcherna gick till hemmalaget, sedan kom de grekiska boxarna rejält starkt på slutet med tre raka segrar, men slutresultatet skrevs alltså till 5-3.

En lagmatch av det här slaget är ovanligt för boxare i Sverige, men Hammarby har tidigare arrangerat Bajen Rough House med matcher mot Djurgården, 2015, och Göteborg, 2014. Detta var första gången man mötte utländskt motstånd.

Läs mer:

Grönvit boxningskamp i Eriksdalshallen när Hammarby möter Panathinaikos