ANNONS

Tack för händelserika 2018 och fortsätt tipsa!

Härmed tackar undertecknad för sig.
Härmed tackar undertecknad för sig.
2018 har varit ett spännande år i Upplands-Bro. Kommunen växer mest i länet och har fått nytt politiskt styre. Även om det knappast är svårt att hitta nyheter, är vi helt beroende av er lokalbor. Ert starka lokala engagemang skiljer er från människor i många andra kommuner.
ANNONS

Det har varit ett händelserikt år i Upplands-Bro. Kommunen som växer mest i landet har fått ett nytt politiskt styre med Alliansen.

Företag etablerar sig och bostäder byggs i rasande takt. Samtidigt vittnar lokalbor om otrygghet på grund av brottslighet och en rädsla för att grönområden försvinner.

Undertecknad har rapporterat om en hel del brott, men också om lokala hjältar, återfunna hundar och glädjebesked som invigningen av trafikplats Kockbacka.

Nyheterna kommer oftast från er läsare, antingen i sociala medier eller genom tips via mejl och telefon. Fortsätt överös oss med nyhetsstoff även nästa år.

Då är inte jag kvar, men hoppas att ni Upplands-Brobor fortsätter vara lika måna om er kommun som tidigare. Ert starka lokala engagemang skiljer er från människor i många andra kommuner.

Stort tack för att ni läst, spridit och diskuterat mina texter.

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Stockholm direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.