ANNONS

Häng med på julaktiviteter för seniorer

Det lackar mot jul och stadsdelen ordnar många aktiviteter för seniorer.
Det lackar mot jul och stadsdelen ordnar många aktiviteter för seniorer.
Vill du gå på julmarknad, luciafirande eller julkonsert? Eller behöver du hjälp med att hänga upp julstjärnan?
Stadsdelen har ett digert program för seniorer i december.
ANNONS

Förebyggande enheten i Enskede-Årsta-Vantörs stadsdelsförvaltning arrangerar många trevliga och roliga aktiviteter i december för dig som är över 65 år.

Julmarknad i Gamla stan

Häng med på promenadutflykt tisdag, den 4 december till Stortorgets Julmarknad i Gamla stan. Gruppen åker gemensamt till marknaden. Samling på Gullmarsplans T-bana utanför spärrarna kl. 12.30. Personal från stadsdelen står där med en flagga i handen.

Luciafirande på Årstapaviljongen och i Högdalen

Fira lucia med besök från förskolan den 13 december kl 13.00 på Årstapaviljongen, Årstavägen 112 och på Dalstugan Harpsundsvägen 85 i Högdalen den 13 december kl. 13.00.

Gröt, skinksmörgås och sång

Gröt, julskinksmörgås och körsång på Årstapaviljongen den 21 december kl. 13.00 eller på Dalstugan i Högdalen den 21 december 13.00.

Nyårsfirande och frågesport

Nyårstallrik och tipsfrågor om året kl. 13.00 den 28 december på Årstapaviljongen eller på Dalstugan i Högdalen. Obs! Föranmälan 08-508 14 149

Julkonserter

Anna Lindqvist bjuder på traditionsenlig julkonsert ”O helga natt” den 7 december på Årstapaviljongen, kl 13.00 eller den 14 december på Dalstugan i Högdalen kl. 13.00

Lars Gunnar Wiklund sjunger ”Jul i Advent” och det bjuds på julskinksmörgås den 19 december på Östbergas Mötesplats, Kulturhuset Östberga torg 14. kl. 13.00 och den 20 december på Hagsätras Mötesplats på Olshammarsgatan 23, Hagsätra.

Hjälp med julstjärnan

Är du 75+ och behöver hjälp med att få upp julstjärnan? Ring stadsdelens fixare Javier Vasques på telefonnummer 08-508 14 303

ANNONS
ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Söderort – Bandhagen Årsta Högdalen direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.