ANNONS

Här är alla välkomna i jul

Julgran
Det finns en plats för alla.
Det finns olika alternativ för den som är ensam under julen eller inte har råd att fira på egen hand. Mitt i listar ställena i Sollentuna som du kan besöka för att ta del av julmaten, värmen och gemenskapen.
ANNONS

Jul i gemenskap i S:t Larsgården

På julafton den 24 december har Sollentuna kyrka julfirande i S:t Larsgården  på Prästgårdsvägen 4 mellan klockan 12 och 16. Det bjuds på jullunch och kaffe. Det blir allsång och dans runt granen och även tomten kommer på besök.

Anmälan görs på telefon 08-505 514 01 eller mejl till britt-inger.edstav@svenskakyrkan.se. Meddela hur många vuxna respektive barn ni är i sällskapet.

Jul i Vita villan

Musketörerna i Sollentuna är en förening som riktar sig till före detta missbrukare som har levt i utanförskap och nu tillsammans jobbar för ett värdigt och meningsfullt liv. De har alltid öppet på julafton när den infaller på en arbetsdag som i år.

Mellan klockan 11 och 15 den 24 december kommer det att serveras julbord för både stamgäster och mindre bekanta i Vita villan på Sankt Eriks väg 2.

Mer om Musketörerna i Sollentuna här.

Vita villan i vinterskrud. Musketörerna i Sollentuna.

Musketörerna i Sollentuna håller till i Vita villan. Här i vinterskrud.

Juldagsfirande i Pingstkyrkan

På juldagen 25 december har Pingstkyrkan öppet julfirande från klockan 13 på Sollentunavägen 193. Anmälan skickas till info@sollentunapingst.se  senast den 18 december.

Få dina julklappar inslagna och skänk en slant

För de som vill bidra och stötta finns bland annat volontärer som slår in julklappar i Sollentuna centrum mellan den 17 och 23 december. Paketinslagningen arrangeras av Sollentuna hjälpförening och alla intäkter går till behövande i Sollentuna.

ANNONS
ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Stockholm direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.