Här är alla välkomna i jul

Det finns en plats för alla.
Det finns en plats för alla.
Det finns olika alternativ för den som är ensam under julen eller inte har råd att fira på egen hand. Mitt i listar ställena i Sollentuna som du kan besöka för att ta del av julmaten, värmen och gemenskapen.

Jul i gemenskap i S:t Larsgården

På julafton den 24 december har Sollentuna kyrka julfirande i S:t Larsgården  på Prästgårdsvägen 4 mellan klockan 12 och 16. Det bjuds på jullunch och kaffe. Det blir allsång och dans runt granen och även tomten kommer på besök.

Anmälan görs på telefon 08-505 514 01 eller mejl till britt-inger.edstav@svenskakyrkan.se. Meddela hur många vuxna respektive barn ni är i sällskapet.

Jul i Vita villan

Musketörerna i Sollentuna är en förening som riktar sig till före detta missbrukare som har levt i utanförskap och nu tillsammans jobbar för ett värdigt och meningsfullt liv. De har alltid öppet på julafton när den infaller på en arbetsdag som i år.

Mellan klockan 11 och 15 den 24 december kommer det att serveras julbord för både stamgäster och mindre bekanta i Vita villan på Sankt Eriks väg 2.

Mer om Musketörerna i Sollentuna här.

Vita villan i vinterskrud. Musketörerna i Sollentuna.

Musketörerna i Sollentuna håller till i Vita villan. Här i vinterskrud.

Juldagsfirande i Pingstkyrkan

På juldagen 25 december har Pingstkyrkan öppet julfirande från klockan 13 på Sollentunavägen 193. Anmälan skickas till info@sollentunapingst.se  senast den 18 december.

Få dina julklappar inslagna och skänk en slant

För de som vill bidra och stötta finns bland annat volontärer som slår in julklappar i Sollentuna centrum mellan den 17 och 23 december. Paketinslagningen arrangeras av Sollentuna hjälpförening och alla intäkter går till behövande i Sollentuna.