Här är hela sportlovsprogrammet

10-åriga William Molin satsar på skidåkning på sportlovet.
10-åriga William Molin satsar på skidåkning på sportlovet.
Har du dj-drömmar, laddar du inför Vasaloppet 2017 eller vill du bli nästa Liv Strömquist?

Då ska du kolla in sportlovsprogrammet i Upplands-Bro.

Nästa vecka drar sportlovet igång i Upplands-Bro.

Mellan måndag och torsdag hålls konstskola på Kulturhuset, med bland annat skiss och mangaverkstad, smyckesverkstad och akvarellskola.

Cirkuspiraten anordnar cirkusskola för barn, mellan måndag och onsdag. Under två timmar varje dag finns det chans att testa på jonglering, trapets och akrobatik. Sista dag för anmälan är 25 februari, alltså på torsdag.

De som är sugna på vintrigare aktiviteter kan ta sig till konstsnöspåret på Bro-Bålsta golfklubb. Banan är öppen mellan 8 och 22 alla dagar. Så länge vädret tillåter, vill säga.

– Än så länge har vi mycket snö och vi är ganska säkra på att det ska hålla i två veckor till, säger Patric Wester, klubbchef på Bro-Bålsta Golfklubb.

Den som vill kan delta i årets sportlovslopp ska ta sig till banan mellan klockan 12 och 14 den 3 mars. Barn och ungdomar upp till 20 år kan hyra skidutrustning helt gratis.

– Loppet är 1,2 kilometer och alla som känner sig som ett barn eller ungdom får vara med. När man tagit sig igenom loppet får man en liten present, blåbärssoppa och en kexchoklad, säger Patric Wester.

Dessutom anordnar Kungsängen Sportfiskeklubb kurser i pimpelfiske på Gröna Udden torsdag den 3 mars. Klubben lånar ut utrustningen, allt du behöver ta med dig är varma kläder. Men var beredd på att kursen kan ställas in – vädret är opålitligt och isarna kan vara förrädiska.

Hela sportlovsprogrammet hittar du här.