ANNONS

Här är Salems nya kommundirektör

Per Almström
Per Almström.
Salems kommun har gjort klart vem som blir ny kommunchef. Värvningen till högsta positionen som tjänsteman kommer från Perstorps kommun i Skåne och tillträdet sker i mitten av augusti.
- Det ska bli väldigt kul och spännande att börja som kommundirektör i Salem, säger Per Almström i ett pressmeddelande.
ANNONS

Per Almström har jobbat som kommunchef i Perstorp sedan 2011 men han har också aft tjänster som stadsjurist i Helsingborg och som chefsjurist på Länsstyrelsen i Skåne tidigare.

– Salem är på väg in i ett skede med nya tag för bostadsbyggande och skolinvesteringar. Med Per Almström får vi en ny och utvecklingsinriktad kraft som kommer att ge viktiga bidrag till denna långsiktiga utveckling, säger kommunstyrelsens ordförande Lennart Kalderén (M) i ett pressmedelande från kommunen.

Per Almström ser Salem som en väl fungerande kommun.

– Salem är känt för att vara en trygg och välskött kommun med väldigt fina boendemiljöer och naturvärden. Att Salem får goda resultat i olika mätningar tyder på att det finns ett väl fungerande och nära samarbete mellan förvaltningarna och politikerna. Min ambition är att tillsammans med politiken och förvaltningarna fortsätta driva den framgångsrika utvecklingen av kommunen, avslutar Per.

Läs även: Kommunchefen slutar och får avgångsvederlag på 2,4 miljoner kronor

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Botkyrka Salem direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.