ANNONS

Här har du sportlovskul på hemmaplan

Ikväll är det innebandyturnering på Rågsveds fritidsgård.
Ikväll är det innebandyturnering på Rågsveds fritidsgård.
Hemma på sportlovet, halvtrist väder och sugen på att göra något kul? Här hittar du tips på en massa aktiviteter utan att lämna kvarteret.
ANNONS

Det finns en massa roliga saker att göra på hemmaplan under sportlovet. Här listar vi framför allt vad de lokala fritidsgårdarna erbjuder.

Fritidsgårdarna håller öppet och flera av dem arrangerar gemensamma biobesök. Föranmälan görs på respektive fritidsgård.

Bandängens parklek

Ponnyridning, torsdag 2 mars, klockan 11-13

Rågdalens parklek

Parkleken har öppet måndag till fredag 10-17. På fredag får man lära sig att så växter och grönsaker, mellan klockan 13 och 15. Mellan 15-17 är det karaoke.

Rågsveds fritidsgård

Fritidsgården anordnar innebandyturnering tisdag 28 februari klockan 19. På onsdag 1 mar s åker man till Bounge vid Heron city klockan 19-21. De 15 första som anmäler sig får hänge med. På fredag 3 mars åker gården gemensamt till Högdalen och spelar bowling klockan 19-21. På lördag 2 mars är det bak- och spelkväll för alla som vll vara med. Dessutom sumobrottning klockan 19-21.

Hagsätra fritidsgård

ANNONS

Fritidsgården har öppen studio på onsdag 1 mars från klockan 19. Dessutom hålls en trumkurs. På fredag åker gården till Högdalen och spelar bowling.

Östberga fritidsgård

Torsdag 2 mars är det filmkväll. Då kan du vara med och lära dig att filma och redigera hela kvällen. På fredag är det sumobrottning mellan klockan 19 och 21.

Dalens fritidsgård

Onsdag 1 mars är det idrottskväll i gympahallen, samling klockan 18 på fritidsgården. Torsdag 2 mars är det smågruppsbio. Begränsat antal platser och föranmälan förs på fritidsgården.

Årsta fritidsgård

Torsdag 2 mars är det gemensamt biobesök. Begränsat antal platser, föranmälan görs till fritidsgården.

Musikproduktion

Nu har du chansen att lära dig skriva, producera och spela in en egen låt. Stockholms stad erbjuder en tredagarskurs i musikproduktion på sportlovet på Hagsätra fritidsgård. Kursen ritkar sig till tjejer och transpersoner i åldrarna 13-17 år, 1-3 mars mellan klockan 10-17. Anmälan görs till keri.howe@stockholm.se

Mer imformation hittar du på Stockholms stads hemsida och för mer eller mindre sportiga aktiviteter i hela stan hittar du här.