ANNONS

Här vankas det julmarknad

Än finns det julmarknader kvar att besöka i kommunen.
Än finns det julmarknader kvar att besöka i kommunen.
Har du tröttnat på att julshoppa i butikerna eller vill komma i lite extra julstämning finns det fortfarande julmarknader kvar att besöka i kommunen.
ANNONS

Det lackar mot jul och högsäsongen för julmarknader är här. Och fortfarande finns det tid att hinna besöka någon av julmarknaderna i kommunen.

På söndag är det julmarknad på Hersby hembygdsgård mellan 12 och 15. Här bjuds det på 1700-tals julbord dukat i Stenhuset, hästridning för barnen och både handelsboden och smedjan är öppna.

Du kan även fynda på Överby Gård nu i helgen. Och nästa helg är det dags för gårdens avslutande julmarknad som har öppet både lördag och söndag mellan klockan 12 och 16. Här hittar du allt från konsthantverk till hembakat fika. På lördagseftermiddagen kan du också passa på att göra julpynt av återvinningsmaterial.

Nästa helg anordnar också Edsvik konsthall julmarknad. Fredag, lördag och söndag håller man öppet och bjuder bland annat på hantverk från hela Sverige, traditionell julmat, uppträdanden och barnaktiviteter. Ett 50-tal utställare visar också upp, och säljer, konsthantverk såsom smyckesdesign, keramik, textil och glashantverk.

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Sollentuna direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.