ANNONS

Hasse fick tillbaka 100 000-kronors cykeln

Den unika 100 000-kronors cykeln är tillbaka.
Den unika 100 000-kronors cykeln är tillbaka.
Nu har Hasse Eriksson och hans dotter Anna Carlsson fått tillbaka sin 100 000-kronors cykel som blev stulen i Kista.

- Vi erbjöd ju 10 000 kronor i hittelön. Det, tillsammans med alla lappar och all efterlysning på sociala medier, gav effekt, säger Hasse Eriksson.
ANNONS

Det var den 20 april som Kistabon Hasse Eriksson drabbades av inbrott i familjens parhus i Kista.

Inbrottstjuvarna tog inte bara datorer, kameror och kontanter från huset, utan tog även med sig Hasse Erikssons dotters tävlingscykel som förvarades i hallen.

Cykeln är värd 100 000 kronor och var specialbeställd till dottern Anna Carlsson, som bland annat ska köra en tävling på 80 mil i början av sommaren.

– Vi hängde upp lappar överallt i området med en efterlysning, samt lade ut efterlysningar på sociala medier. Vi gick ut med att den som hittade den fick en hittelön på 10 000 kronor, berättar Hasse Eriksson.

Mitt i Kistas artikeln om cykeln blev den mest lästa av Mitt i:s artiklar den veckan, och artikeln blev även en av de mest delade.

– Polisen lade ner anmälan, så då tänkte vi att vi måste försöka agera på eget håll, vilket gav resultat till slut som tur är, säger Hasse Eriksson.

I veckan hörde en person av sig om att en person i Husby hade cykeln.

– Han fick 10 000 kronor i hittelön. Vi orkar inte ta reda på vem som köpte den eller hur den kom till den här personen. Det viktigaste är att cykeln är tillbaka, säger Hasse Eriksson.

ANNONS
ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Kista direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.