Här är de hetaste nyheterna från veckan som gått

Man satt häktad för en påse ost.
Man satt häktad för en påse ost.
Veckan som gått har varit händelserik. Om du har missat något så kommer veckans fyra hetaste nyheter här:

Kyrka kan säljas

Kyrkan i Akalla kan tvingas stänga. Församlingen måste renovera sina fastigheter för upp emot 100 miljoner koronor – pengar som församlingen inte har. Ett av förslagen som kan lösa föreningens problem är att sälja Akalla kyrka.

Två stora amfetamin-härvor

Två män som har varit på flykt en längre tid efter ett amfetaminbeslag på närmare 30 kilo kunde anhållas i Spanien. Nu väntar åtal för de båda männen som misstänks tillhöra den innersta kretsen av det kriminella nätverket som kallas Dödspatrullen.

Tillslaget på 28,5 kilo var inte det största narkotikabrottet som rätten behandlade i veckan. Två män fick i veckan sina straff sänkta av hovrätten efter efter att polisen hade hittat nästan 41 kilo amfetamin i ett källarutrymme samt en lägenhet fylld med andra former av narkotika.

Man satt häktad för en påse ost

I två och en halv vecka satt en sedan tidigare ostraffad man häktad misstänkt för narkotikabrott. Polisen hade hittat 700 gram pulver i mannens lägenhet. Provsvaren visade att pulvret inte var ost. Enligt källor till Aftonbladet ska innehållet i påsen varit pulverost.