ANNONS

Årets hittills mest lästa nyheter i Sollentuna

mest lästa artiklarna i Sollentuna
Misshandel över plogning, villabrand och innovationshubb har intresserat läsarna.
Politiker misshandlad på grund av plogning, brand i villa och innovationshubb i Häggvik är några av de mest omtalade nyheterna i Sollentuna i år. Här är de fem mest lästa artiklarna i Mitt i Sollentuna under början av 2019:
ANNONS

1. Stopp på E4:an vid Rotebro efter olycka

En trafikolycka på E4:an ledde till stora köer en dag i mars. Något som kom att intressera en stor andel bilförare som åker på denna sträcka.

2. Politiker misshandlad på grund av ”dålig plogning”

Natur- och tekniknämndens ordförande Thomas Ardenfors (M) attackerades vid kommunhuset i februari. Motivet ska ha varit dålig plogning vid busstorget.

3. Villa i Töjnan totalförstörd – en till sjukhus

ANNONS

Räddningstjänsten larmades om ett en brand i en villa i Töjnan i februari. Huset kom att bli totalförstörd och en person fördes till sjukhus.

4. Nordens största innovationshubb öppnar i Häggvik 

Under våren flyttar tech- och startupbolaget Wellstreet in i södra Häggvik. Där ska de etablera ”The Factory” – nordens största innovationshubb.

5. Hemtjänstfirma i Sollentuna lurar sina anställda

En granskning visade att hemtjänstföretaget Enklare Vardag tvingat anställda lämna tillbaka delar av sin lön för att få stanna kvar i Sverige. Sollentuna kommun ska ha larmats om dessa metoder redan förra året men inte upphäft kontraktet med företaget.