ANNONS

Här är finalisterna som kan bli hjälte i västerort 2019

Finalister Min lokala hjälte i västerort 2019.
Finalisterna i Min lokala hjälte i västerort 2019.
Juryn har stött och blött, grunnat och funderat – ett tufft jobb med så fantastiska kandidater. Nu har den fattat sitt beslut.
Här är de tre finalisterna i Min lokala hjälte i västerort 2019.
ANNONS

Hjälte nr 4 i västerort heter Malin Andersson och är tränare för ett flicklag födda 2006/07 i innebandy i Hässelby SK.Hennes filosofi är att alla ska vara delaktiga, och barnen inte ska jämföra sig med andra utan koncentrera sig på sin egen ut

Malin Andersson,

Tränare som vill få Hässelby SK:s innebandytjejer att bli modiga och självständiga.

Juryns motivering:

”Malin är en lokal hjälte för att hon med glädje och engagemang får tjejerna att växa både på och utanför innebandyrinken.”

 

Therese och Mats Lagerman, Lokala Hjältar, VÄST, nr 6.

Therese och Mats Lagerman

ANNONS

Driver löpargruppen Bara Vanlig Hässelby för personer med funktionsvariationer.

Juryns motivering:

”Therese och Mats är lokala hjältar för att de med stor handlingskraft och medmänsklighet ser till att barn med särskilda behov får ett inkluderande sammanhang.”

 

Lokal Hjälte, VÄST, Nr 7. Fältassistenten Eva Wenner arbetat med ungdomar i Hässelby-Vällingby - och nu hon nominerats till min lokala hjälte i västerort 2019.

Eva Wenner

Fältassistent som ställt upp för ungdomar i Hässelby-Vällingby i decennier.

Juryns motivering:

”Eva är en lokal hjälte för att hon med lika stora delar värme och tydlighet når fram till dem som har det extra tufft och ger dem trygghet – alltid med deras bästa för ögonen.”

Juryn utser en vinnare som blir Min lokala hjälte 2019.

Vinnaren koras vid en prisutdelning i Vällingby centrum den 28 september i samband med Vällingbydagarna.

Den som blir Min lokala hjälte får en värdecheck på 2000 kronor på Mio samt en inredningskonsultation med en Mio-inredare.

Bland dem som har nominerat har vi lottat ut biljetter till scenshower och föreställningar, bland annat Ola Salos ”It takes a fool to remain sane” på Hamburger Börs och ”Peter Pan 2 – Kapten Kroks Hämnd” på Intiman.

Lokala partners
ANNONS