ANNONS

Grattis Bashar – årets hjälte i Sollentuna!

Bashar Tancro Hussein Sollentuna
Bashar Tancro Hussein – årets vinnare av Min lokala hjälte i Sollentuna 2018.
Bashar Tancro Hussein prisas för sitt stora engagemang och driv för att motivera unga. Som coach hjälper han dem att se möjligheter – och han brinner för det.
ANNONS

Lokaltidningen Mitt i:s initiativ Min lokala Sollentunahjälte lyfter fram människor som gör gott, inspirerar andra och bidrar till att skapa en positiv känsla i området där de bor.

Efter många nomineringar återstod tre finalister: funkisrapparen Henrik Hildingsson, entreprenören Felicia Margineanu och Bashar Tancro Hussein.

30-årige Bashar har utsetts till vinnare och juryns motivering lyder: ”För att med ett stort engagemang och driv sett unga och gett dem möjlighet att utvecklas i positiv riktning.”

Hur känns det att få den här utmärkelsen?

– Det känns jättestort och kul. Det är ett kvitto på arbetet, inte bara i arbetslivet utan även det ideella. Att man verkligen engagerar sig för att man brinner och bryr sig. Det här visar att det har betytt något för någon där ute, säger Bashar.

Det här visar att det har betytt något för någon där ute

Han har tidigare tagit emot stipendium för arbete mot hedersvåld, varit fritidsledare, var med och startade Möjligheternas plats på Malmvägen, arbetat som coach på Stargate och varit delägare och vd på Karriärkonsulten i Sollentuna. Nu coachar han genom sitt konsultföretag.

Bashar Tancro Hussein årets vinnare Min lokala hjälte i Sollentuna 2018.

Bashar Tancro Hussein tar emot blommor, diplom och presentkort på Turebergs torg i Sollentuna centrum.

Hur ska du fira? 

ANNONS

– Jag ska fira detta med en middag för familj och nära vänner. Självklart blir det en liten resa till Skansen och Mio också!

Har du nåt särskilt på gång just nu?

– Jag utvecklar min föreläsning, jag vill ut och föreläsa mer. Just om min resa och även om utanförskap, hur andra kan se möjligheter istället för hinder. Om att vända sin bakgrund till något positivt istället för att se det som en fastställd dom för vad du kommer bli.

Partners
ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Sollentuna direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.