Kerstin Gerén ska utse din Lokala hjälte

kerstin gerén, järfälla bibliotek
Kerstin Gerén är PR-bibliotikarie i Järfälla.
Kerstin Gerén är en av jurymedlemmarna i Min lokala Järfällahjälte, där vi lyfter fram personer som gjort bra insatser. Själv jobbar Kerstin som PR-bibliotikarie och möter därmed många människor i sitt jobb.

Vad kännetecknar en vardagshjälte?
Någon som gör något extra för någon annan. Man gör det av engagemang. Och att man vågar ta idé till handling. Man gör.

Finns det något du önskar att en vardagshjälte tog tag i när det kommer till Järfälla?
Kanske någon som kunde knyta ihop generationer. Det finns mycket att ge och ta från båda generationer. Alla barn har inte mor- och farföräldrar och många äldre har ingen yngre som kan berätta om allt det nya som kommer.

Hur ser du på din roll som Jurymedlem?
Det känns både roligt och väldigt fint att ha förtroendet. Men också svårt! Det är ju så många som gör så stora saker. Men det är en väldigt rolig idé och viktigt.

Vem är din lokala hjälte?

Vem tycker du är en riktig­ vardagshjälte? Skriv till oss och berätta varför den personen ska nomineras och vad den gjort som gör Järfälla lite bättre.

Är det kanske grannen som sandar isiga gång­vägar, din kollega som räddat liv eller kanske vännen som outtröttligt arbetar ideellt? Inom begreppet hjälte ryms det många.

Nominera

Nominera din lokala hjälte här!

Eller mejla ditt förslag till: hjaltejarfalla@mitti.se och uppge namn, ort och gärna kontaktuppgifter till personen eller personerna­ det gäller. Uppge även dina kontaktuppgifter.

Vem vinner?

En jury utser vem av alla nominerade som får ut­märkelsen ”Min lokala ­Järfällahjälte”.

Bland de som nominerar får 16 vinnare två biljetter var till ett genrep av Allsång på Skansen under sommaren 2018. Smörgås­bord på Solliden­restaurangen ingår.

Den som blir Min lokala­ hjälte får ett årskort för ­familjen på Skansen, en värdecheck på 2 000 kronor från Mio samt en inrednings­konsultation med en Mio-inredare.

Huvudpartners
Lokala partners