Värmdöhjälten Erik Liffner tar plats i hjältejuryn

Lokal hjälte Värmdö - Erik Liffner
Erik Liffner, initiativtagare till Inlöparna Värmdö, och jurymedlem i Min lokala hjälte.
Erik Liffner integrerar genom att springa och prata svenska ihop med nyanlända i Inlöparna Värmdö. Förra året vann han Min lokala Värmdöhjälte – i år tar han plats i juryn.

Vad är en vardagshjälte för dig?

– Det är en person som hjälper andra människor utan att lägga så mycket värderingar i det. En person som visar en generell ödmjukhet mot medmänniskor.

Vad tror du skulle kunna göra Värmdö till ett ännu bättre ställe att på bo på?

– Jag vill ha fler spontanidrottsplatser som basketplaner och fotbollsplaner. Jag tycker också att man ska tillvarata den fina natur vi har och bygga ett Värmdös Hellasgården vid Kvarnsjön, ordna ett café och se till att man kan duscha.

Lokal hjälte Värmdö - Erik Liffner

Erik Liffner tillsammans med reportern Linda Dahlin när priset Min lokala Värmdöhjälte 2018 delades ut i september.

Du blev Min lokala Värmdöhjälte 2018, vad har det betytt för dig?

– Det var ett erkännande att Inlöparna gör något bra och det har lett till att fler människor ser det vi gör. Sedan det meddelades i september har vi haft en bra tillströmning av människor hela hösten. Det är också många som har gett en klapp på ryggen eller en tumme och upp och sagt att vi gör ett bra jobb.

Finns det något mer du vill berätta?

– Vi ser gärna att fler kommer och springer och promenerar med Inlöparna Värmdö för att integrationen ska bli så bra som möjligt. Den som vill kontakta oss hittar oss via Inlöparna Värmdö på Facebook.

Vem är din lokala hjälte?

Här kan du nominera:

 


 


 
Huvudpartners
Lokala partners