ANNONS

Hjärtat kommer att slå för jorden i Rålis

Rålis hjärta jorden = sant.
Rålis hjärta jorden = sant.
Ett stort sjungande och dansande hjärta i parken slår ett slag för miljön på lördag.
– Vi kommer att tala, sjunga och dansa ur hjärtat för att nå fram med ett livsviktigt budskap, säger en av arrangörerna Mårten Pella.
ANNONS

På lördag kommer klimatpromenaden, People’s Climate March, hållas i många städer över hela världen. I Rålambshovsparken kommer man före den taktfasta promenaden hålla en manifestation med hjärtat i fokus.

I Amfiteatern kommer ett stort sjungande hjärta att ”genomgå en rad dramatiska faser” under föreställningen skriver arrangören KlimatSverige i pressmeddelande.

– I tider av hjärtlösa, kortsiktiga politiska budskap drivna av rädsla och tribalism, är föreställningen en appell för motsatsen: Öppenhet, gemenskap och solidaritet med allt liv – bland människor och i naturen, säger Samuel Jarrick, operasångare och talesperson för Klimataktion och KlimatSverige.

Publiken får också delta

Körer, dansare och slagverkare kommer att delta i föreställningen, men även publiken bjuds in att vara med. Efter att hjärtat har sjungit och dansat kommer en marsch gå från Rålis till Myntorget där tal hålls.

– Vi kommer att tala, sjunga och dansa ur hjärtat för att nå fram med ett livsviktigt budskap, säger Mårten Pella, trumslagare och en av arrangörerna av Hjärtat slår för jorden.

När: 8 september, 14.00-15.30. Sedan går marschen till Myntorget vid 15.30.

Var: Amfiteatern i Rålambshovsparken

Arrangör: KlimatSverige

ANNONS
ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Kungsholmen direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.