ANNONS

Här är era fina höstbilder från Huddinge!

En dimmig morgon över Orlången fotograferad av Henrik Juhlin från bron på väg 259.
En dimmig morgon över Orlången fotograferad av Henrik Juhlin från bron på väg 259.
Krispig kall härlig luft, träd som står i brand i alla olika gula och röda nyanser och grå grå grå dagar. Hösten är en fantastisk årstid.
Och era läsarbilder från Huddinge visar just det.
ANNONS

Hösten syns och märks mer än någon annan årstid. Vi har fått in många otroligt fina bilder från er läsare. Bilder på era husdjur bland löven, dimmiga sjöar, vackra röda löv mot svart asfalt, alla bilder så höstiga.

Har du inte hunnit ut och fångat hösten? Här kommer tre tips till alla er som nu blir sugna att ge er ut och jaga höstbilder.

1.Nära. De flesta bilderna tas ofta från lite längre håll. Men var inte rädd för att gå nära motivet. Fånga de små frostkristallerna eller dropparna på det där vackra bladet eller strået.

2. Väder. Visst är hösten otroligt vacker när solen skiner. Men glöm inte de grå dagarna. Det är nästan då höstfärgerna syns starkast.

3. Fota. De bästa bilderna är faktiskt de som tas. Nu när alla plåtar med sina mobiler finns ett nästan obegränsat utrymme för bilder. Ju fler varianter du tar desto större chans  att du får en riktig pärla med dig hem. Så tänk inte bara att det här borde jag ta en bild på. Ta den!

Spång i Gömmarens naturreservat av Henrik Juhlin.

Höstlov av Johanna Lindbergh.

Magisk droppe under svampar på en stubbe i Snättringe av Sylvia Nenzelius.

”Fotade denna när jag var på min dagliga promenad mot ett friskare liv. Solen höll på att gå ned och jag kom gående utanför ABF-huset på Kommunalvägen.” Så skriver Ulrika Kaving, en av många Mitt i Huddingeläsare som skickat in sina bästa höstbilder.

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Huddinge direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.