ANNONS

Maxa höstlovet i Salem och Botkyrka

Noah och Isak Ek ser fram emot höstlovet.
Noah och Isak Ek leker i parken.
Under höstlovet kommer det hända mycket roligt i Botkyrka och Salem. Har du spring i benen kan du gå på Halloweendisco i simhallen eller prova på träning i sporthallen. Om du hellre vill göra hjärngympa kan du bygga en robot tillsammans med Xenter i Botkyrka eller lära dig allt om liv i rymden på biblioteket i Salem.
ANNONS

Halloweendisco på simhallen

Fredagen den 3 november är det Halloweentema på Säby sim och sporthall. Ta med hela familjen mellan 18.00-20.00, ingen föranmälan krävs.

Träffa kända musikproducenter i Fittja 

Onsdagen den 1 november kommer Masse och Salla från Redline Recordings till Fittja Gård. De svarar på alla frågor om musikbranschen, Vad krävs för att bli framgångsrik? Hur är det att producera musik? Det är gratis men först till kvarn. Anmäl ditt intresse till nobo@mkcentrum.se. Max 6 deltagare. Läs mer här.

Lär dig allt om liv i Rymden

Tisdagen den 31 oktober kommer Magnus Näslund från Institutionen för astronomi till biblioteket i Salems centrum. Han kommer att berätta om rymden för barn från 10 år. Det börjar 12.00. Gratis biljetter finns på biblioteket från 21 oktober.

Drive in-fotboll

Den 3 november mellan 19.00-22.00 kan man lära sig spela fotboll på fritidsgården Southside i Tumba. De välkomnar alla oavsett kön på drive in-fotboll! Under kvällen får man prova på att spela och även delta i en mindre turnering.

Dockteater – Min lillasyster kanin

ANNONS

Lördagen den 28 oktober är det dockteater för barn från 3 år på Lilla murgrönan i Salems centrum. Biljetter kostar 50 kronor styck och finns på biblioteket i Salem från 21 oktober.

Filmvisning med artisten Silvana Imam

Artisten Silvana Imam har de senaste åren tagit Sverige med storm och hennes kompromisslösa texter har fångat en generation. Nu kan du se filmen om henne på höstlovet! I ”Silvana – Väck mig när ni vaknat” får vi följa henne på nära håll från undergroundartist till ikon – en resa som innehåller framgångar, motgångar och, inte minst, kärlek. Den 30 oktober klockan 18 på Folkets hus i Hallunda.

Prova på träning 

Under tisdagen och onsdagen på höstlovet kan du som är 11-13 år prova på olika sorters träning på Säby sim och sporthall. Det bjuds på roliga pass som box och cirkelträning. Det är gratis!

Gör en egen animerad film

Animatören och dockmakaren Robin Thorman kommer till Tumba bibliotek den 1 november. Han kommer visa dig hur man gör en Stop Motion film, du kommer skapa egna figurer och hitta på en berättelse som du sedan fotograferar i animationsprogrammet DragonFrame. Du behöver inte kunna något om animation innan du kommer. Detta är för dig mellan 8-12 år. Läs mer här!

Upplev Tumba på 1800-talet

Kom till Tumba Bruksmuseum och se hur det var att leva i Tumba år 1850. På en rundvandring får du träffa olika personer som berättar om hur det var i Botkyrka på 1800-talet. Detta sker mellan 31 oktober-5 november klockan 13.00-14.00. Det är gratis!

Bygg en robot

Xenter i Botkyrka bjuder in dig mellan 10-16 år att bygga robotar. Tillsammans kommer ni bygga och programmera legorobotar. Roboten kommer kunna röra sig åt olika håll, blinka och putta saker. Tiden som gäller är 31 november mellan 10.00-14.00.

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Stockholm direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.