ANNONS

Huddingetjej med i Bachelor i höst

Jennyfer Aydogdyeva från Huddinge är en av tjejerna i årets Bachelor.
Jennyfer Aydogdyeva från Huddinge är en av tjejerna i årets Bachelor.
Niclas Lij är årets bachelor.
Niclas Lij är årets bachelor.
Jennyfer Aydogdyeva från Huddinge är med i årets upplaga av tv-programmet Bachelor. Men det var ingen självklarhet att hon skulle delta.
ANNONS

– Jag lever som en kvinna i Saudiarabien och tycker att det är normalt helt plötsligt, säger Jennyfer Aydogdyeva om tiden i programmet Bachelor.

Under resan till Dominikanska republiken bor deltagarna tillsammans och är helt isolerade från livet hemma i Sverige. De känner inte varandra och dejtar samma kille. Kamerateam dokumenterar det mesta. Det var den märkliga situationen som fick Jennyfer att reflektera över hur hon ser på sitt eget liv i Sverige och inse hur lätt människor anpassar sig till nya situationer när det behövs.

– Vi tittar på andra länder som till exempel Saudiarabien där kvinnor inte får lämna hemmet själva och är tillsammans med en man som ofta är gift med flera kvinnor. Vi kanske tycker att det är skevt och svårt att förstå. Men nu fick jag bo i ett hus med minst 20 andra kvinnor som alla dejtar samma kille som jag dejtar och tyckte att det var okej. Det fick mig att inse att vår värld är skev i någon annans ögon också, säger Jennyfer Aydogdyeva.

Hon beskriver hemkomsten som att kliva ut ur en bubbla.

– Det var som att komma hem efter en semester, när man tycker att det ska bli skönt komma tillbaks till jobbet igen och laga sin egen frukost. Men själva resan var ingen semester, säger Jennyfer Aydogdyeva.

Kompisen anmälde

Att hon alls skulle vara med i programmet var ingen självklarhet. Hon tittar själv inte på reality-tv, och trodde aldrig att hon själv skulle vara med i ett liknande program. Det var inte säkert att hon skulle tacka ja när produktionsbolaget ringde upp och berättade att bästisen hade anmält henne.

Hur känns det så här i efterhand?

ANNONS

– Det känns jättespännande och ska bli väldigt kul att få titta på programmet.

Programmet har premiär nästa måndag den 16 oktober.

Fakta

En av Bachelortjejerna

Namn: Jennyfer Aydogdyeva.

Ålder: 26 år.

Bor: Precis flyttat från Huddinge till Midsommarkransen.

Från: Ryssland, kom till Huddinge när hon var 12 år.

Gör: Driver tre företag och studerar på heltid.

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Huddinge direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.