ANNONS

Hur julhandlar du?

Kollage med julhandlare i Sollentuna.
Vi passade på att fråga några personer hur deras julshopping ser ut
Den 24:e är snart här och flera har säkert redan avverkat sina köplistor. Mitt i tog tempen på handeln i Sollentuna centrum.
ANNONS

Hur ser din julshopping ut?

Anita Källås, 70 +, Helenelund:
– Vi handlar inte julklappar. Barnbarnen är stora. Det blir en slant så får de göra vad de vill. Annars handlar vi nära för det gynnar en själv, man slipper åka långa vägar.
Rodrigo Vasquez, 43 år, Tureberg:
– Det blir mest barnkläder och nått extra till frugan. Jag försöker handla allt i Sollentuna för jag orkar inte med så mycket köer. Saknas det nått åker man till Kista eller NK.
Linda Cummings, 21 år, Upplands Väsby:
– Jag har en lista på vad jag ska köpa till alla och så går jag till rätt butik och handlar. Det blir lite överallt, i staden, Täby, här, lite blandat. Vi åkte förbi Sollentuna i dag och tänkte att vi testar.
Anne Kosonen, 49 år; Edsberg:
– Jag brukar julhandla på helgerna och då är det skönt att inte åka in till staden där jag jobbar under veckorna. Jag handlar mest lokalt. Det blir så efter jobbet. Allt är så nära i centrum man slipper springa runt och leta.
Håkan Wahlund, 70 år, Helenelund:
– Jag känner att jag inte handlar så mycket klappar utan det gör hustrun. Annars blir det mest att jag handlar i centrum eller Stinsen. Då är det mat. Den här veckan har jag väl handlat tre gånger.