ANNONS

Idag visar kulturen upp sig

Micaela Gustafsson uppträder med förskolebarn.
Micaela Gustafsson uppträder med förskolebarn.
Onsdag är den tredje och sista av Farsta festdagar; Kulturens dag. Programmet är späckat med uppträdanden på torget, och du kan också passa på att göra dig av med gamla filmer och böcker – eller hitta nya!
ANNONS

Det lär ha varit svettigt värre för de som höll igång i värmen under Hälsans dag igår. Idag onsdag är det kulturens tur att visa upp sig. Platsen för aktiviteter och uppträdanden är precis som igår Farsta torg. Här är hela programmet:

Stora scen

10.00 Månadssånger

Låtskrivaren Micaela Gustafsson har gjort låtar tillsammans med barn från Farstas förskolor. Nu får vi se en livekonsert där Micaela och barnen uppträder med låtarna tillsammans!

12.00 Lunchunderhållning med Primaskolan

Elever från Primaskolans åk 6-9 uppträder med teater och musik.

13.00 Musik

Studiefrämjandet Stockholms stad visar upp talanger från Stockholm, Farsta, Syrien och Afghanistan. Arr: Studiefrämjandet

16.00 Unga talanger & Open Mic Hörnet

ANNONS

Farsta Fritid & Gubbängsskolan presenterar Unga talanger & Open Mic Hörnet. Live-akter på scenen. Konferencier: Kaliffa! Gästartist: Jireel!

Kulturtält på torget

10.00-17.00 Pop-up-bibliotek och Readcycling

Hitta din bok för semestern eller sommarlovet – kom och låna böcker i vårt pop-up-bibliotek! Vi har också med vår readcyclingtunna, där du kan lämna egna böcker och filmer som inte får plats i bokhyllan längre. Du kan också fynda böcker och filmer som andra har lämnat i tunnan.

10.00-14.30 Prova på torrtovning med Ateljé Inuti

Nyfiken på vad torrtovning är och hur man gör? Kom och bli inspirerad och lär dig med oss! Vi håller på mellan 10.00-14.30, med lunchpaus mellan 12-13. Inga förkunskaper krävs och det kostar inget. Anmäl dig till christina.ohlen@stockholm.se

10.00-12.00 Stickcafé

Kom och slöjda med oss! Ta med din stickning eller virkning och träffa andra som också gillar att slöjda. Ett fint tillfälle att utbyta tips, tankar och idéer! Vi bjuder på kaffet. Vi har också en insamling av garn till stickcirkeln på asylboendet. Ta gärna med restgarner och dylikt! Arr: Studiefrämjandet

14.00 & 15.00 Sångsamling med Öppna förskolan

Personal från Farstas Öppna förskolor kommer att sjunga och ramsa tillsammans med föräldrar och barn. Instrument och en välfylld sångsäck finns på plats.

Efter att den första sångsamlingen avslutats får alla små barn vara med om en magisk såpbubbla-stund. Arr: Öppna förskolorna i Farsta stadsdelsförvaltning.

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Söderort – Farsta Sköndal Gubbängen direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.