ANNONS

Inbrott på flera håll i helgen

Fyra inbrott och två inbrottsförsök rapporterades i Järfälla i helgen.
Fyra inbrott och två inbrottsförsök rapporterades i Järfälla i helgen.
Fyra inbrott och två inbrottsförsök anmäldes i Järfälla i helgen.
ANNONS

Med höstmörkret kommer inbrotten, och Norrortspolisen menar att det kommer att bli värre ju mörkare det blir. I Järfälla skedde i helgen flera inbrott.

Två bostadsägare på Lidvägen i Jakobsberg upptäckte i fredags eftermiddag att de hade haft inbrott. Exakt vad tjuvarna fick med sig är inte klart men vid ett av inbrotten hade en bil blivit stulen.

Lite senare på kvällen, strax innan klockan åtta, försökte en gärningsperson bryta upp en altandörr på Flygarvägen i Barkarby. En granne upptäckte dock inbrottsförsöket och lyckades skrämma iväg tjuven.

På lördagskvällen var det dags i Viksjö. Mellan klockan 18 och 22.45 har något brutit sig in i en villa på Ensittarvägen. Även där lyckades inbrottstjuven stjäla en bil.

Ännu ett inbrottsförsök rapporterades i området. Efter att ha varit borta över helgen upptäckte en lägenhetsägare på Killinggränd brytmärken på altandörren.

Natten till måndag, runt klockan 03.45, tog sig en man i 20-årsåldern in genom en olåst ytterdörr på en villa på Astronomivägen i Skälby. En av de boende i huset var dock vaken och skrämde iväg mannen.

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Stockholm direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.