Inbrottsvågen fortsätter – två nya inbrott

Bostadsinbrotten i Huddinge ökar.
En ytterdörr är lätt att forcera för en tjuv.
Inbrottsvågen fortsätter i Solna och Sundbyberg. Under onsdagen skedde två nya inbrott där ytterdörrar bröts upp och inbrottstjuvar tog sig in i bostäderna medan de boende var på jobbet.

I helgen slog inbrottstjuvar till åtta gånger i Solna och Sundbyberg. Och inbrottsvågen ser ut att fortsätta. Under onsdagen skedde två nya inbrott där tjuvarna bröt upp lägenhetsdörren och tog sig in i bostaden.

Mellan 07.30 och 16.30 under onsdagen bröt inbrottstjuvar upp en lägenhetsdörr och tog sin i bostaden på Majeldsvägen i Sundbyberg. De boende upptäckte inbrottet när de kom hem och larmade polisen. I övrig finns det just nu inga vittnesuppgifter eller andra iakttagelser. Vad inbrottstjuvarna fick med sig från bostaden är fortfarande oklart.

Även i Solna skedde ett liknande inbrott mellan 13.00 och 18.00 under onsdagen. Inbrottstjuvar bröt upp en lägenhetsdörr och tog sig in i en bostad på Carl Malmstens väg. De boende upptäckte inbrottet när de kom hem och larmade polisen. Även i det här fallet finns det ännu inga vittnesuppgifter och vad tjuvarna fick med sig som stöldgods är fortfarande okänt.