ANNONS

Täby Centrum satsar på lyxig inredning och skor

Täby Centrum försöker i hård konkurrens med bland annat Mall of Scandinavia att förnya sig. Nu öppnar Illums Bolighus och Håkanssons skor.
Täby Centrum försöker i hård konkurrens med bland annat Mall of Scandinavia att förnya sig. Nu öppnar Illums Bolighus och Håkanssons skor.
Lyxiga inredningsbutiken Illums Bolighus har i dagarna öppnat i Täby Centrum. Håkansson skor öppnar också en ny butik i köpcentret i helgen.
Fler butiksnyheter utlovas dessutom av centrumchef Linda Jensen.
ANNONS

Täby Centrum är ett av Stockholms största köpcentrum och får ofta toppbetyg från kunder i hela länet, som Mitt i tidigare skrivit om. För att klara sig i den tuffa konkurrensen med bland annat Mall of Scandinavia behövs butiksutbudet hela tiden uppdateras.

Stjärnkrögarens nya lyxhak Fafelle har öppnat i Täby Centrum

”Vi forsätter att utveckla”

Tillskottet av varuhuset Illums Bolighus, Håkanssons skor, Royaldesigns pop up-butik i höst gläder centrumchef Linda Jensen.

– Vi har ett starkt utbud av butiker och fortsätter att utveckla och förbättra våra koncept efter besökarnas behov och efterfrågan. Med våra senaste tillskott förstärker vi vår internationella och unika butiksmix och erbjuder nya upplevelser åt våra besökare, säger Linda Jensen centrumchef, Täby Centrum i ett pressmeddelande.

Illums Bolighus tredje butik

Danska Illums Bolighus öppnar i och med etableringen i Täby sin tredje butik i Stockholm. Butiken är hela 1342 kvadratmeter ligger på plan 1 intill inomhustorget.

– Design, kvalitet och service är Illums Bolighus viktigaste parametrar och ständig utveckling av dessa ligger i vårt DNA, säger Sofie Molls, marketingchef på Illums Bolighus i pressmeddelandet.

Inredningsbutik utökar med 1500 kvadratmeter

Lagom till julhandeln och fram till i januari utökar inredningsbutiken Royaldesign.se. Hela 1560 kvadratmeter står redo. Det ska bli en slag pop up-yta vägg i vägg med den ordinariebutiken.

Täby centrum satsar på 1000 kvm saluhall

ANNONS

Nytt skohörn i Täbban

Håkanssons skor kommer också att öppna i Täby Centrum i helgen.

Det blir en mindre butik på 85 kvadratmeter. Den ligger på plan 1, vägg i vägg med systerbutiken Scorett.

Hemligt och kontroversiellt koncept på väg in

Unibail-Rodamco-Westfield som äger Täby Centrum uppger att flera nyetableringar är på väg in. Mitt i Täby erfar att ett välkänt och kanske lite kontroversiellt varumärke framöver vill etablera ett nytt butikskoncept i Täby Centrum.

Hästsportbutik öppnar i Arninge och flera kedjor bygger ut

Arninge handelsplats har också nyligen avslöjat att fler butiker där storsatsar och bygger ut. Dessutom öppnar Hästsportkedjan Hööks en ny butik i Arninge.