ANNONS

Jackpot för polisen efter husrannsakan i garage

Polisbilar
Polisen tror att motorcyklarna kan kopplas till några av de vårdslösa körningar som inträffat i Bro den senaste tiden.
En husrannsakan i ett garage i centrala Bro blev en fullträff för polisen. Fem motorcyklar som misstänks vara stulna togs i beslag.
ANNONS

På måndagen gjorde polisen en husrannsakan i ett garage i centrala Bro, efter tips om att stulna fordon kunde förvaras där. I garaget hittade polisen fem motorcyklar, som togs i beslag eftersom de misstänkas vara stulna.

Polisen tror att motorcyklarna kan kopplas till några av de vårdslösa körningar med motorcykel som inträffat i Bro den senaste tiden. Senast i söndags kom flera larmsamtal, och i söndag fick 112 enligt polisen ett 30-tal samtal från allmänheten om buskörning med motorcyklar i Bro.

– Folk är med rätta irriterade och förbannade över den här problematiken, och vi är glada över att vi har kunnat göra det här beslaget, säger kommunpolis Magnus Nilsson till Mitt i.

Utreds som häleri

I ett inlägg på Facebook berättar polisen om beslaget, och uppmanar allmänheten att fortsätta komma med tips och information om körningar och förvaringsplatser i Bro för den här typen av motorcyklar.

Ärendet rubriceras som häleri och utredningen är fortfarande i sin linda. Enligt polisen finns det misstänkta, men ingen har ännu frihetsberövats.

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Upplands-Bro direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.