Här är Järfällas påsklovsaktiviteter

Det bjuds på ett brett spann av aktiviteter i Järfälla under påsken.
Det bjuds på ett brett spann av aktiviteter i Järfälla under påsken.
Påsklovet är i full gång och sitter man hemma utan planer kan det vara hög tid att spana in vad Järfälla kommun har att erbjuda. Mitt i ger er hela listan på aktiviteter.

Att komma på vad man ska göra under påsklovet kan vara lite knepigt, i alla fall om man inte rest bort eller om plånboken gapar tom. Men här kommer en liten guide som visar att det går alldeles utmärkt att hålla sig sysselsatt hemma i Järfälla. Kommunen och en lång rad föreningar erbjuder allt från påskpyssel till simfritids.

Open gym-basket

Kommunens basketförening, Järfälla basket, erbjuder basket för alla i Järfälla gymnasiums gymnastiksal. Kostnadsfritt för alla mellan 12 och 20 år, varje vardag mellan klockan 12 och 16.

Rekordjakt

På Tallbohovs fritidsgård kan man delta i den årliga rekordjakten, i grenar som balansbräda, sockertorn, handräknare, hopprep och pingisbollskast i hink. Gratis för alla mellan 12 och 17 år, öppet hela veckan.

Tv-spelstisdag i Jakan

Under tisdagen öppnar Jakobsbergs bibliotek upp den populära tv-spelshörnan. Du kan välja mellan flera olika spel och det är öppet mellan klockan 14 och 16. Alla över elva år är välkomna, gratis inträde.

Författarbesök: Hannah Arnesen

 

På tisdagen kan man också träffa författaren till boken På natten flyger vi. Tillsammans med barnen pratar hon drömmar och hur det går till att göra en bok. Därefter får barnen själva vara med och författa en bok. Tisdagen den 16 april, klockan 15:00 i Kallhälls bibliotek. Kostnadsfritt för barn i åldrarna 4-8 år. Obs! Begränsat antal platser, anmälan görs till kristina.persson.dahlstrand@jarfalla.se.

Påskpyssel

Påskpyssla och gör påskkort på Herresta bibliotek, på Herrestaskolan. Gratis drop-in mellan klockan 12 och 16 under onsdagen den 17 april. I regi av Järfälla bibliotek.

Det och mycket mer! Hela listan med aktiviteter hittar man på Järfälla kommuns hemsida: här.