ANNONS

Jordenruntseglaren från ”Över Atlanten” köper Gåshaga Marina

Anders Almén säljer Gåshaga Marina till Gurra Krantz
Anders Almén säljer Gåshaga Marina till Gurra Krantz.
Jorderuntseglaren och tv-profilen Gurra Krantz köper Gåshaga Marina.
– Det känns oerhört inspirerande att få ta över en marina som är en av de bästa och mest välskötta i branschen, säger han.
ANNONS

I Gåshaga Marina finns omkring 150 båtplatser, serviceverkstad, båtuthyrning, restaurang och vinterförvaring för mindre båtar och lyxyachter. Verksamheten har byggts upp och drivits av Anders Almén sedan 1994.

Har gjort fyra jordenruntseglingar

Nu säljer han alltså vidare till Gurra Krantz, ledarskapskonsult, havskappseglare och tv-stjärna. Gurra Kranz har gjort fyra jordenruntseglingar och två America’s Cup. Gurra Krantz är också skeppare i Kanal 5:s tv-serie ”Över Atlanten” där han seglar med kändisar.

– Jag känner mig både stolt och ödmjuk inför att förvalta det fina arvet efter Anders, att erbjuda kunderna högsta kvalitet på service och ett bekymmersfritt båtägande. Men jag vill också ligga i framkant i utvecklingen av de förändringar som nu sker i både samhället och storstadens båtägande, säger Gurra Krantz i ett uttalande.

Glädje och ångest

Anders Almén går i pension efter 46 år i båtbranschen och hoppas kunna segla mer på egen köl.

– En epok är till ända och en ny börjar. Det är både med glädje och ångest jag överlämnar varvet, men det kan inte hamna i tryggare händer. Gurra tillför ett stort kunnande, positivt engagemang och gott ledarskap. Det blir en sund utveckling för marinan som kommer att gynna både nuvarande och nya kunder när båtlivet nu tar nya former, säger Anders Almén.

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Stockholm direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.