ANNONS

Juliga nöjen i Vallentuna

Ett stort utbud av julaktiviteter händer på Vallentuna Kulturhus.
Ett stort utbud av julaktiviteter händer på Vallentuna Kulturhus.
Biofilmer, marknader och konserter.. här har du tips på vad som händer i Vallentuna i jul.
ANNONS

Knattebio med Pettson och Findus

Lördagen den 2 december visas filmen Pettson & Findus Juligheter på Vallentunas Kulturhus. Filmen börjar klockan 11.00 i kulturrummet och varar i 79 minuter.

Juljazz i Kulturhuset

Måndagen den 4 december bjuder Vallentuna blåsorkester och jazzensamble på jazziga toner i kulturrummet, på Vallentunas Kulturhus. Konserten börjar klockan 19.00 och inträdet är fritt.

Luciatåg och julpyssel

Lördagen den 9 december är det luciatåg med Kulturskolans yngsta körer på Caféscenen i Vallentuna Kulturhus. Tåget börjar klockan 11 och där efter blir det julpyssel.

Julkonsert med Cantanton

Kören Cantaton under ledning av Örjan Gotensjö uppträder i Frösunda kyrka söndagen den 10 december. Kulturskolans elever Lydia Ramström och Lina Nyström medverkar på piano. Konserten börjar klockan 16.00 och inträdet är fritt, men med kollekt.

Stämningsfull luciakonsert

Konsert i Vallentuna kyrka den 13 december med Kulturskolans luciatåg och Vallentuna Stråkorkester. Fri entré men gratisbiljett behövs som hämtas på biblioteket i Vallentuna Kulturhus fr. o. m. lördag 2/12. Arrangörer är Vallentuna församling och Vallentuna Kulturskola. Evenemanget börjar klockan 17.30.

Julmarknad i Frösunda

Lördagen 16 december är det dags för Frösunda julmarknad som varar mellan klockan 13.00-15.00. Julmarknaden avslutas med Luciatåg i Frösunda kyrka klockan 15.00.

The Real Group på Vallentuna Teater

Lördagen 16 december gästas Vallentuna teater av The Real Group. Konserten börjar klockan 19.00.

Konståkningsklubb julshowar

Söndagen 17 december bjuder skridskoåkarna i Vallentuna konståkningsklubb på en glittrande juluppvisning. Gratis inträde.

ANNONS

Julmarknaden på Tuna torg

Söndagen 17 december är det julmarknad på torget i Vallentuna. På marknaden går det att fynda lokaltillverkade hantverk, brända mandlar, lotterier och delikatesser. Startar klockan 11.00.

Julkonsert i Vallentuna kyrka

Körgrupperna Vocales, Trifolioum, Vallentuna Gospel, Young Voices, Sing It och Körkompisar, samt kompgrupp och orkester från Hovkapellet, uppträder i Vallentuna kyrka. Två föreställningar söndagen17 december, 16.30 och 19.00. Inträde kostar 20 kronor och biljetter köps på Vallentuna Kulturhus.

Kulturskolan blåser julsånger

Ensembler och solister från Kulturskolan uppträder på Vallentunas teater, 19 december, konserten börjar klockan 18.30.

Allérkören sjunger amerikanskt

Svängiga jultoner i Kulturhuset med Allékören. Plats: Caféscenen, Vallentuna Kulturhus 19/12 kl. 19.

Bio: The Greatest Showman

På Tunabio den 25 december visas musikalfilmen The Greatest showman med bland annat svenska Rebecca Ferguson i en av rollerna. Filmen börjar klockan 17 och inträdet kostar 100 kronor.

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Vallentuna direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.