ANNONS

Juligt med Källgren och Wells i Saltsjöbaden

Sofia Källgren och Robert Wells, radarpar på scenen.
Sofia Källgren och Robert Wells, radarpar på scenen.
Sofia Källgren och Robert Wells står ofta på stora arenor, men de varvar gärna med intima konserter. Den 28 december uppträder de i Uppenbarelsekyrkan i Saltsjöbaden.
ANNONS

Sångerskan Sofia Källgren glömmer aldrig när hon och pianisten Robert Wells uppträdde på Himmelska fridens torg i Peking. Med två symfoniorkestrar bakom sig och en rad vakter framför sig sjöng hon bland annat låtar på kinesiska, inför en enorm publik.

Betydligt intimare lär det bli i Uppenbarelsekyrkan i Saltsjöbaden den 28 december.

– Robert och jag har gjort många stora konserter ihop, inte minst i Kina. Det är fantastiskt på många sätt. Men det var också där vi började prata om att vi längtade tillbaka till de små sammanhangen. De ger själen så mycket mer och mötet med publiken blir ett annat, säger hon.

Det kända radarparet har redan tidigare uppträtt i Uppenbarelsekyrkan, som Sofia Källgren tycker är ett ”häftigt byggnadsverk”. Denna gång ger de en konsert med doft av jul men det blir också andra genrer, som filmmusik och klassiskt.

– Vi brukar spika låtlistan först en timme före konserten. Vi vill anpassa den efter både byggnaden och publiken, säger Sofia Källgren.

Det blir också mellansnack – och publiken kan räkna med en och annan historia från Kina.

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Nacka direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.