ANNONS

Julmarknad på hundstallet – trots hotbild

Det blir en julmarknad på Hundstallet i Åkeshov trots allt.
Det blir en julmarknad på Hundstallet i Åkeshov trots allt.
I augusti var Hundstallet i Åkeshov tvungna att ställa in sin öppna hus-dag på grund av hot. Men trots att hotbilden är kvar blir det en julmarknad den 2 december.
– Den här personen kan dyka upp, därför kommer vi mobilisera våra kameror och förbereda våra volontärer, säger verksamhetschefen Margite Nordenstam.
ANNONS

I augusti i år var Hundstallet i Åkeshov tvungna att ställa in sitt öppna hus-dag på grund av att hotbilden mot stallet var för stor. Det var en före detta hundägare som blivit av med sin hund som hotade personalen.

Det finns fortfarande en hotbild kvar mot verksamheten men det stoppar inte den årliga julmarknaden. Nu meddelar Hundstallet på sin hemsida att det blir en julmarknad trots allt.

– Det känns bra att vi har tagit beslutet men samtidigt vet vi ju inte om den här personen kan dyka upp, därför kommer vi mobilisera våra kameror och förbereda våra volontärer, säger verksamhetschefen Margite Nordenstam.

Till skillnad från tidigare julmarknader kommer man hålla inhägnaden till hundarna stängd på grund av hotbilden.

– Vi kommer hålla stallarna stängda men såklart blir det en hundparad där vi visar upp de hundar som finns för omplacering, säger Margite Nordenstam.

Fakta

Julmarknad på hundstallet

Den 2 december kl: 12.00-15.00

Adress: Åkeshovs gårdsväg 10

Källa: Hundstallet
ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Söderort - Skärholmen Vårberg Bredäng direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.