ANNONS

Kärlek och dans på årets julmarknad i Masmo

Tomten på plats i Masmo.
Tomten på plats i Masmo.
julkransar julmarknad
Julmarknad i Masmo. (Arkivbild)
Sång, dans, och ett något försenat luciatåg står på schemat på lördag när den årliga julmarknaden hålls i Masmo.
ANNONS

På lördag är det för tredje gången dags för den årliga julmarknaden i Masmo. Trots att det var några dagar sedan vi lussade i ottan utlovas luciatåg från Myrstugubergets friskola. Självklart är även tomten på plats och delar ut julklappar.

På schemat står också en hel del sång och dans. Bakom evenemanget står nämligen energispridaren Shabnam Nikpour från Expose förening.

– Det kommer en fantastisk vuxenkör som heter Stockholm Starlight som inspirerar och sprider kärlek, säger Shabnam Nikpour.

En timme innan julmarknaden samlas de som vill utanför föreningslokalen Expose och går tillsammans till den stora granen på Masmo torg. Där kläs granen med pynt som barnen tillverkat under julverkstaden som pågått sedan november.

– Via jultåget går barnen och tomten tillsammans till granen. Det är ett fantastiskt samarbete som vi har haft och vi kommer att klä granen med stor gemenskap och glädje. Jag hoppas att det här kan inspirera fler att engagera sig utanför skola och jobb och ta hand om varandra, säger Shabnam Nikpour.

När granen är klädd återstår den stora finalen, då Södertörnsbandet Doktor Krall äntrar scenen och river av några rocklåtar från 50-talet.

Fakta

Masmo julmarknad

Vad: Julmarknad med försäljning, aktiviteter och underhållning.

Var: Masmo torg.

När: 13-16 den 16 december.

Hur: Gratis.

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Huddinge direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.