ANNONS

Klart för det tionde kvarteret

De 137 bostadsrätterna ska få en gemensam innergård.
De 137 bostadsrätterna ska få en gemensam innergård.
Nu är det klart för fler bostäder i Barkarbystaden. I områdets tionde kvarter blir det 137 bostadsrätter - en del med både balkong och takterrass.
ANNONS

Snart kan spaden sättas i jorden för Barkarbystadens tionde kvarter. Det blir 137 bostadsrätter i tre stycken 4-5-våningshus.

– Det ser vi fram emot. I februari har vi säljstart, säger Peter Nilsson, affärsområdeschef för nyproduktion på Byggnadsfirman Viktor Hanson.

Företaget har tidigare byggt ett kvarter i Barkarbystaden och utsågs förra året till Årets byggnadsmärke av Järfälla kommun.

– Järfälla och Barkarbystaden är en växande ort med både nära till natur och handel. Det är både ett fint område, samtidigt som det är en modern stad där mycket är på gång, säger Peter Nilsson.

I Barkarbystadens första etapp planeras totalt tolv kvarter varav detta alltså är det tionde. Lägenheterna kommer att ha 1-5 rum och vara mellan 32-116 kvadratmeter stora. Priserna kommer att variera från knappt två miljoner för de minsta ettorna till 5,3 miljoner för de stora lägenheterna högt upp i huset. Samtliga lägenheter högst upp kommer att ha balkong och takterrass.

Bostäderna kommer att byggas och säljas allteftersom. De första lägenheterna kommer att börja säljas i februari i år och beräknas vara klara för inflyttning vintern 2017-2018.

Här kan du läsa mer om bostäderna, priserna, se fler bilder och spana in lägenheternas planritningar.

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Stockholm direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.