Klas Hallberg inspirerar Nacka-föräldrar

Klas Hallberg
Klas Hallberg
Nackabon Klas Hallberg har gjort succé med föreställningar som "Hångla mer" och "Hedra mysteriet – Mindfullness på värmländska". På onsdag föreläser han för föräldrar i Nacka – om konsten att ta kontroll och samtidigt våga släppa taget.

I vår satsar Nacka Kyrka på en föreläsningsserie om föräldraskap. Tanken är att ge stöd och uppmuntran till föräldrar och öka kunskapen om fostran och uppväxt.

Först ut bland föreläsarna är Nackabon Klas Hallberg, en av Sveriges mest anlitade föreläsare, och utsedd till Årets Talare tre gånger (av Talarbyrån). För många är han kanske mest känd för boken ”Hångla mer” som också blev en succéföreställning på Vasateatern i Stockholm under fem år. Den handlade om att våga släppa in livet i tillvaron och söka det opraktiska i stället för att alltid ta den enkla, mest praktiska vägen.

De som kommer till Nacka kyrka den 17 februari klockan 19–20.30 vill han inspirera att både våga ta kontroll och släppa taget, när de uppfostrar sina barn.

Inte bara föräldrar utan också grannar, släktingar och vänner är välkomna att lyssna till föredraget, som är gratis.

Föreläsningsserien är ett samarbete mellan Nacka kommun, Svenska kyrkan (Nacka församling) och Rädda Barnen. Övriga datum är den 16 mars och den 20 april.