ANNONS

Klottrare i Hägernäs gripen och dömd

Den som klottrade detta på Hägernäs station greps och dömdes.
Den som klottrade detta på Hägernäs station greps och dömdes.
En 22-årig man från Åkersberga döms för att ha klottrat ner Hägernäs station. När han blev gripen av väktare förstod han att det var "game over".
ANNONS

En 22-årig man från Åkersberga skulle åka hem till familjemedlem när tåget stannade vid Hägernäs station. Eftersom det var väldigt få på perrongen beslöt han sig för att börja klottra på en av informationstavlorna.

Men han var inte helt ensam. En bit längre bort, i närheten av kolonilotterna vid Hägernäs station, stod det flera väktare och tittade på när tåget rullade in. De såg då hur 22-åringen, som de kände igen sedan tidigare, tog upp en sprayburk och började klottra med blå färg på en av tavlorna.

Tänkte ”game over” när han greps

Därefter plockar han ner burken i ryggsäcken igen och väktarna konfronterar honom. I förhör säger 22-åringen att han då förstod att det var ”game over” och erkände sitt brott.

Han får betala 783 kronor till SL för skadegörelsen. Han döms i Södertörns tingsrätt även för ringa narkotikabrott samt snatteri med den totala påföljden om 3000 kronor i böter.

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Södra Roslagen direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.