ANNONS

Ny klubbsatsning på Fridhemsplan

Kollektivet B-Klubben gör sin första fest på Kungsholmen på onsdag.
Kollektivet B-Klubben gör sin första fest på Kungsholmen på onsdag.
På alla hjärtans dag är det premiär för Kungsholmens nyaste klubbsatsning som vill hylla alla sorters kärlek.
– Alla olika människor ska kunna känna sig välkomna, säger Aaron Eklöf.
ANNONS

På onsdag är det alla hjärtans dag och premiär för en ny festsatsning på Klubb Blå vid Fridhemsplan. Bakom satsningen står Kungsholmsbon Aaron Eklöf och hans kollektiv B-Klubben.

– Festen heter Blue Valentine och kommer vara klubb och happening i ett. Det kommer vara ett fullt och peppat housegolv, kroppsmålningar, kärleksdikter och tryckarmedley med en twist, säger Aaron Eklöf.

B-Klubben har tidigare anordnat fester på gayklubben Backdoor och drivit den smått legendariska Technobastun. Syftet med onsdagens fest är, enligt Eklöf, att hylla alla hjärtans dag och alla sorters kärlek.

– På Technobastun var det allt från råbögar till gamla tanter som ville testa något nytt. Hoppas vi kan få en liknande öppenhet på onsdag, att alla olika människor ska kunna känna sig välkomna.

Kungsholmsbon Aaron Eklöf har tidigare stått bakom fester på gayklubben Backdoor och drivit Technobastun.

Han hoppas att onsdagens fest blir den första av många i lokalen på Fridhemsplan. Helst vill han göra fester på Klubb Blå flera gånger i månaden hela året ut, men det hänger på hur första kvällen går.

– Det är dags för Kungsholmsborna att kunna dansa på hemmaplan. Alla som suttit och väntat på nattbussen från Stureplan vet vad jag menar.

ANNONS
ANNONS