(S) knackar dörr i Segeltorp

Arkivbild från Vikmång (S) och Lenefors (S) pratade med folk i Skogås tidigare i år.
Arkivbild från Vikmång (S) och Lenefors (S) pratade med folk i Skogås tidigare i år.
Med ett år kvar till valet drog Socialdemokraterna i Huddinge igång sin valkampanj genom att besöka Flemingsberg. Nu ger de sig på att försöka övertyga Segeltorpsborna om sin politik, genom gammal hederlig dörrknackning.

Öppnar du dörren för främlingar? Om du bor i Segeltorp och får ett oanmält besök i veckan kan det vara något av Huddinges socialdemokratiska kommunalråd som står utanför tröskeln.

Nästa vecka flyttar Sara Heelge Vikmång (S) och Rasmus Lenefors (S) nämligen tillfälligt sitt kansli till Segeltorps kyrka som en del av sin valkampanj. På måndag och torsdag går de dessutom runt bland villorna och radhusen och knackar dörr. Enligt ett pressmeddelande går kampanjen ut på att få reda på vad Segeltorpsborna tycker om sitt område.

– Jag ser fram emot att flytta ut vårt kansli till Segeltorp och samtala med Segeltorpsborna om vad de tycker om sitt område. Både vad som fungerar bra och vad vi tillsammans kan förbättra och utveckla. Socialdemokraterna i Huddinge är idag i opposition och vi kommer att använda veckan i Segeltorp till att utveckla den politik som vi går till val på nästa år, säger Sara Heelge Vikmång (S), gruppledare och kommunalråd i opposition i pressmeddelandet.