ANNONS

Tog bil hem från knarkfesten – krockade på fel sida av vägen

Kvinna, rattfylla, knark, Danderyd
Kvinnan lämnade inte företräde utan körde rakt in i bilen i motsatt körriktning.
Kvinna från Danderyd hade festat i flera dagar och tog bilen hem med både alkohol och kokain i kroppen. Resan slutade med frontalkrock i Djursholm då hon körde in i en bil på fel sida av vägen.
ANNONS

I början av september frontalkrockade två bilar i Djursholm. I den ena bilen satt en kvinna i 40-årsåldern på väg hem från en fest där det enligt henne florerat mycket droger.

Kvinnan som bor Danderyd hade festat hårt i flera dagar och hade både alkohol och kokain i kroppen. Dessutom hade hon sju tabletter av alprazolam, som är narkotikaklassat.

Hur tabletterna hamnade i hennes väska har hon inget minne av. Hon vet heller inte hur hon fått i sig kokain. Däremot erkänner kvinnan rattonykterhet.

Gasade istället för lämna företräde

I polisförhöret berättar kvinnan att hon missbedömde avståndet till den mötande bilen. Istället för att lämna företräde gasade hon förbi övergångsstället och körde rakt in i den mötande bilen på fel sida av vägen.

I bilen som hon krockade med satt två kvinnor som bägge fick lindriga skador.

Nu åtalas kvinnan i 40-årsåldern i Attunda tingsrätt för grov rattfylleri och ringa narkotikabrott. Utredning om vållande till annans skada lades ner.

Tog knark och körde bil i Danderyd utan körkort – igen

ANNONS
ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Stockholm direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.