ANNONS

Kvinna släppt efter förhör om knivbråket

Hjulsta: Enligt polisen var mannen allvarligt skadad
Polisen ryckte ut till Solhem i Spånga efter larm om knivbråk.
I natt fördes två män och en kvinna till sjukhus efter knivbråk i Solhem. De misstänks nu för grov misshandel. En fjärde inblandad person släpptes efter förhör med polisen.
ANNONS

Det var i natt vid klockan 01.00 som polisen fick larm om ett knivbråk i Solhem i Spånga.

När polisen kom till platsen fanns flera personer i lägenheten.

– Fyra personer var skadade, varav en var lindrigt skadad. De tre andra fördes till sjukhus med någon form av stickskador. En är allvarligt skadad, medan de andra inte är det, säger Kjell Lindgren, talesperson för Stockholmspolisen.

De som fördes till sjukhus är två män och en kvinna.

– Vi vet ännu inte orsaken eftersom vi inte har kunnat hålla förhör med dem än. De som är på sjukhus är nu misstänkta för grov misshandel, säger Kjell Lindgren.

Kvinnan som skadades lindrigt fördes direkt från brottsplatsen till polisstationen för förhör. Hon är nu släppt och är inte misstänkt för något. Vad de misstänkta personerna har för slags relation till varandra är oklart.

– Vi vet inte riktigt, men någon slags relation har de nog eftersom de befann sig i lägenheten tillsammans. Nu har vi tekniker på plats som ska försöka hitta alla spår som kan tänkas hittas. Förhoppningsvis kan vi få en klarare bild över vad som hände och orsaken till bråket, säger Kjell Lindgren.

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Stockholm direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.