ANNONS

Knivmördade mannen ännu inte identifierad

knivmördad man i solna
Polisen söker vittnen som rört sig vid Ekensbergsvägen-Gränsgatan-Råsundavägen i tisdags.
Den man som under tisdagen knivskars så svårt att han senare avled är ännu inte identifierad.
Polisen söker nu även vittnen som rört sig i området kring Ekensbergsvägen-Gränsgatan-Råsundavägen under tisdagsmorgonen.
ANNONS

I tisdags morse, 15 januari, knivskars en man i området kring Näckrosen i Solna så svårt att han senare avled på sjukhus.

Händelsen är rubricerad som mord, men polisen har ännu ingen gripen misstänkt för brottet.

– Vi har inga nya uppgifter som vi kan gå ut med just nu, säger Rebecka Sallrot, biträdande utredningsledare på polisen.

Polisen går nu även ut och uppmanar alla som gjort iakttagelser i området kring Ekensbergsvägen-Gränsgatan-Råsundavägen mellan klockan 06:00 och 07:30 den 15 januari att höra av sig till polisen på 11414.

”Iakttagelser gällande personer som har befunnit sig kring brottsplatsen innan, under och efter själva knivdådet är primärt av intresse, men även andra iakttagelser som kan föra utredningen framåt”, skriver polisen.

Finns det övervakningsfilmer som ni kunnat använda?

– Vilka filmer som vi tagit del av kan jag inte bekräfta. Vi kan inte säga mer än att det pågår en massa utredningsåtgärder just nu, säger Rebecka Sallrot.

ANNONS

Rebecka Sallrot berättar att den avlidne mannen ännu inte är identifierad, varför man inte kan och vill lämna ytterligare upplysningar om honom.

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Solna direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.