ANNONS

Man knivskars i tvättstugebråk i Skarpnäck

Bråk i tvättstuga, knivskärning, Skarpnäck
En man fördes till sjukhus efter en knivskärning i en tvättstuga i Skarpnäck igår kväll.
En äldre man knivskars i samband med ett bråk i en tvättstuga i Skarpnäck sent i går kväll. En man i 25-årsåldern har gripits som misstänkt för dådet, som rubriceras som synnerligen grov misshandel.
ANNONS

Polisen fick larmet om bråket klockan 22.56.

– Det har uppstått någon form av bråk i en tvättstuga och i samband med det knivskars en man i ryggen. Han fick åka till sjukhus och jag känner inte till skadeläget, säger Anna Westberg på polisens regionledningscentral till Mitt i.

En misstänkt gärningsman i 25-årsåldern greps för knivskärningen. Han släpptes senare på fri fot, efter beslut från åklagare. Misstankarna mot honom kvarstår dock, och det misstänkta brottet rubriceras som synnerligen grov misshandel.

– Det är snäppet över grov misshandel, och det ska till något utöver det vanliga för att man ska sätta den rubriceringen. För att en misshandel ska dömas som synnerligen grov beaktas om kroppsskadan är bestående eller om gärningspersonen har orsakat synnerligt lidande eller om gärningspersonen har visat synnerlig hänsynslöshet, säger Anna Westberg.

Polisen har spärrat av brottsplatsen och kommer att göra en teknisk undersökning under förmiddagen.

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Stockholm direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.