Kolla – här är ditt höstlov

På Gustavsbergsbadet anordnas Halloweenbastu torsdagen den 3 november.
På Gustavsbergsbadet anordnas Halloweenbastu torsdagen den 3 november.
Badande spöken, monsterhoppning och serietecknarworkshop. Här är tipsen för dig som vill ha riktigt roligt under höstlovet.

1. Halloweenbastu och badande spöken. Under höstlovet har äventyrsbadet på Gustavsbergsbadet öppet alla dagar hela veckan och på torsdagen den 3 november anordnas halloweenbastu på relaxavdelningen. Samtidigt kan det förekomma spöken i badhuset! Den som vill kan också passa på att testa flytväst och träna med livboj inför att ta simmärken.

2. Monsterhopp på hästryggen. På Lemshaga ridklubb på Ingarö arrangeras Monsterhoppet, en maskeradtävling på häst, den 5 november. Där får barnen klä ut sig enligt halloweentema och pynta hästarna med syftet att det ska bli så läskigt som möjligt. Aktiviteten är för både nybörjare och för de som kan hoppa en hel bana.

3. Pysselverkstad. På Abba the museum på Djurgården är det gratis inträde för barn under sju år. På museet anordnas bland annat pysselverkstad under höstlovet.

4. Serietecknarworkshop. Tisdagen den 1 november kan den som vill lära sig mer om att teckna serier, helt gratis. Alla mellan 10 och 15 år får delta på Gustavsbergs bibliotek. Tid: 13-16.

5. Höga höjder. Klätterverket i Sickla ordnar höstlovsklättring. Här får den som törs chansen att klättra upp till 15 meters höjd under överinseende av instruktörer.

6. Skatepark. Öva på skateboardfärdigheterna nära Ekvallen i Gustavsberg. Här finns en stor cementlagd skatepark som är upplyst kvällstid.

7. För lågstadiebarnen. Kom och lyssna när Vanna Rosenberg läser högt ur sin bok Singers melodi. Vanna läser och pratar med barnen om familj och ursprung, och om att lyssna till sitt hjärta. Torsdagen den 3 november klockan 11 och 12 i Gustavsbergs porslinsmuseum. Drop in i mån av plats.… Anmäl dig här.