Min lokala hjälte

Kötthallen öppnar i Viksjö

Snart i Viksjö.
Snart i Viksjö.
Köttälskare i Järfälla - se hit! I oktober slår Kötthallen upp dörrarna och då kan Viksjöborna shoppa både fläsk, kyckling - och pytonormskött på hemmaplan.

Kötthallen har tidigare hållit till i Sundbyberg och när butiken på Järnvägsgatan stängdes efter hyrstrul med Förvaltaren var det till stor förfäran hos Sumpans köttälskare.

I vintras flaggade man för att återigen öppna i Sundbyberg, sedan dess har besked om när och var dröjt.

Men nu återuppstår butiken – i Viksjö.

Nu skriver Kötthallen på sin Facebooksida att de öppnar i oktober, denna gång i Viksjö i Järfälla. I inlägget framgår också att man fortfarande letar lämpliga lokaler i Sundbyberg.

Beskedet möts med glada reaktioner: ”JAAAAAAA. Äntligen. Fan det här är ju bättre än Sara Sjöströms 3 medaljer i OS”, skriver en användare. ”Äntligen kan vi få tag i lite fint kött!! Avboka resten av hösten, nu jävlar ska det grillas!”, hurras det vidare på Facebook.

Flera uttrycker dock besvikelse över att planerna på att öppna i Sundbyberg gått i stå: ”Kul för er men mindre kul för oss i Solna/Sundbyberg. Som vi hade längtat på ett återseende”.

På sin hemsida skriver Kötthallen att de erbjuder kvalitetskött, gärna ekologiskt, men också ”exotiska delikatesser” som groda, känguru, pytonorm och zebra.