ANNONS

Krossade rutor och ryckte YSL-väska

Krossade rutor i Mörbydalen. Ryckte väska.
Trasig handväska och krossade rutor i Mörbydalen.
En septemberkväll krossades rutor till ett värde av 13 000 kronor i ett lägenhetshus i Mörbydalen i Danderyd. Den misstänkte ska samma kväll försökt stjäla en handväska till ett värde av 12 000 kronor på Kungsholmen.
ANNONS

En 28-årig kvinna från Solna åtalas för att ha krossat rutor till ett värde av cirka 13 000 kronor på ett bostadshus i Mörbydalen. Det var en söndagseftermiddag i september som hon ska ha kastat sten mot ett antal fönsterrutor och entrédörren till ett lägenhetshus. Också en närliggande förskola fick en ruta krossad.

”Jag lovar att jag kommer att döda dig”.

Boende i huset ringde 112, men innan polisen kom hann kvinnan också kastat sten, jaga och hotat att döda en boende i huset med orden ”Jag lovar att jag kommer att döda dig”. Kvinnan förnekar brotten som rubriceras som skadegörelse och olaga hot.

Försökte rycka YSL-väska

Samma kväll ska kvinnan också försökt rycka åt sig en liten, svart YSL-väska från en kvinna på Fleminggatan på Kungsholmen. Väskans axelrem gick av, men den misstänkte lyckades inte få med sig bytet. Ägaren till väskan säger att hon köpt den för 12 000 kronor. 28-åringen förnekar också det brottet.

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Danderyd direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.