Kvinna hittad död på hotell vid Brommaplan

Polis undersöker området runt ett lägenhetshotell i Bromma där en kvinna hittats död.
Polis undersöker området runt ett lägenhetshotell i Bromma där en kvinna hittats död.
En kvinna i 50-årsåldern påträffades död i ett hotell vid Brommaplan under onsdagseftermiddagen.
Polisen rubricerar händelsen som mord.

Vid 15-tiden på onsdagseftermiddagen kallades sjukvårdspersonal till en adress vid ett hotell på Brommaplan. Där påträffades en död kvinna i 50-årsåldern inomhus.

Enligt polisen finns omständigheter på platsen som gör att ett brott inte kan uteslutas, och en förundersökning om mord, alternativt dråp, har därför inletts. Exakt vad det är som gör att händelsen rubriceras som mord vill polisen inte gå in på.

– Vi kan inte gå in på detaljer, men om poliserna på plats gör bedömningen att det finns minsta lilla misstanke om mord, då inleds en förundersökning om mord, säger Lars Byström på polisens presstjänst.

Polispatruller knackade dörr i fastigheten under onsdagskvällen, och flera tekniker kallades till hotellet för en undersökning. Kroppen har identifierats och anhöriga har underrättats.

På torsdagsförmiddagen hade ingen gripits misstänkt för brottet.

– Förundersökningsledarna har förhört en del personer och nu avvaktar vi på att se vad den tekniska undersökningen och obduktionen ger. Fram till dess kan vi inte uttala oss mer om händelsen, säger Lars Byström.