ANNONS

Kvinna svårt misshandlad på parkering

Kvinnan blev slagen och sparkad. Bilden är tagen vid ett annat tillfälle.
Kvinnan blev slagen och sparkad. Bilden är tagen vid ett annat tillfälle.
Kvinnan attackerades bakifrån på parkeringsplatsen – och misshandlades grovt. Hon blev sprejad med tårgas eller liknande i ansiktet.
Polisen jagar nu en eller flera gärningsmän. Ännu är ingen gripen.
ANNONS

Larmet kom till polisen klockan 20.38 på fredagskvällen om att en kvinna i 50-årsåldern misshandlats svårt på en parkering i Bollstanäs i Upplands Väsby. Våldsmannen kom bakifrån.

– Hon fick ett slag i bakhuvudet, sprejades med något i ansiktet och blev sparkad, säger Sven-Erik Olsson på Stockholmspolisens ledningscentral.

Polisen misstänker att det är tårgas som kan ha använts. Varför kvinnan blev attackerad är än så länge inte känt. Hon har inte rånats, den som attackerade henne fick inte med sig hennes väska eller något annat föremål.

Var det en eller flera gärningsmän?

– Det är svårt att säga. Kvinnan säger att hon såg flera personer på platsen. Men vi vet inte om det är en eller flera som misshandlat henne, säger Sven-Erik Olsson.

Kvinnan fördes med ambulans till sjukhus med blödande skador i bakhuvudet. De fysiska skadorna bedömdes initialt som lindriga.

Brottsrubriceringen är grov misshandel och försök till rån. Hundpatrull har spårat och andra polispatruller har spanat i området. Ännu är ingen gripen.

Sprängde uttagsautomat – flydde i bil

ANNONS
ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Upplands Väsby direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.