Larmade om misstänkt mord: ”Man blir skakis”

Polisen spärrade av lägenheten på Cigarrvägen efter dödsfallet.
Polisen spärrade av lägenheten på Cigarrvägen efter dödsfallet.
Cigarrvägen i Hökarängen.
Cigarrvägen i Hökarängen.
Lägenheten spärrades av.
Lägenheten spärrades av.
Dödfallet i Hökarängen utreds som mord, men polisen har ännu ingen misstänkt.
Hos grannar i området har händelsen väckt obehag.
– Jag hade svårt att sova, säger Gunilla.

Sanna Trönnberg hade varit på kurs på torsdagkvällen och fick skjuts hem till Cigarrvägen i Hökarängen av sin mamma Lisbeth.

När de kom fram låg en blödande man nedanför huset .

– Man blir skakis. Vi kom när det hade hänt. Det var en person där som inte hade telefon och som sa åt oss att larma, berättar Lisbeth Trönnberg.

Sanna Trönnberg bor ett par portar bort från den avlidne mannen. Hon säger att området känns tryggt och att hon trivs i Hökarängen.

– Jag har inte varit med om något liknande här, säger hon.

Larmet om att en blodig man låg på marken i Hökarängen nådde polisen vid 22-tiden på torsdagen. Mannen avled senare. Polisen misstänker att han fallit från balkongen. Händelsen utreds som mord.

 

En annan granne, som inte vill ha med sitt namn, säger att han hörde ett skrik men att han inte reagerade särskilt på det.

– Det brukar vara en del stök och bus här, säger han.

Jag tycker det är otäckt

grannen Gunilla

Grannen Gunilla har bott länge på Cigarrvägen.

– Jag förstod att det var något som hände så jag tittade ut genom fönstret och fick se en massa blåljus, polisbilar och brandbilar. Efter ett tag kom en polis med en hund som gick omkring och sniffade. Jag såg hur de spärrade av ett område med band. Efter ytterligare ett tag kom det poliser och knackade på dörren och frågade om jag sett eller hört något, säger hon.

– När jag lagt mig hade jag svårt att sova. Jag har bott här i 32 år, man jag har aldrig varit med om något sådant här tidigare. Jag tycker det är otäckt.

Ännu ingen misstänkt

Vid klockan 13.45 på fredagen hade polisen inte gripit någon misstänkt.

– Vi utreder fortfarande omständigheterna kring det här, och så länge vi inte vet hur det gått till är rubriceringen mord, säger Kjell Lindgren, polisens presstalesman.