ANNONS

Lastbilar har krockat på E 18 – trafiken avstängd

En lastbil har vält på E18.
En lastbil har vält på E18.
Vid halv 12-tiden idag skedde det en olycka på E 18 i höjd med Karby/Brottby. Det är två lastbilar och ett okänt antal personbilar inblandade. Två personer har förts iväg med ambulans och trafiken i södergående riktning är avstängd.
ANNONS

Vid halv 12-tiden idag var två lastbilar med om en olycka på E 18 i riktning mot Stockholm. Olyckan ska ha skett mellan Karby och Brottby.

– Det var två lastbilar med släp inblandade samt ett okänt antal personbilar. Ingen person är fastklämd men personer har förts iväg i ambulans, säger Mats Eriksson på polisens regionledningscentral.

Man har vid 12.10-tiden uppgett att man ska börja släppa på trafiken norrut mot Norrtälje, men i södergående riktning lär det dröja. Enligt P4 Stockholm kommer bärgningsarbetet att dröja flera timmar och trafiken mot Stockholm kommer att ledas om via gamla Norrtäljevägen.

–  Två personer är förda till sjukhus. Jag kollar på kameror nu och det är extrema köer. Det kommer att vara avstängt i ett flertal timmar, säger Mattias Häglund, ledningsoperatör vid Storstockholms brandförsvar till Aftonbladet.

 

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Stockholm direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.