ANNONS

Två nya leksaksbutiker öppnar i Skärholmens centrum

Två nya leksaksaffärer öppnar i Skärholmens centrum T:s Äventyr och Lego
T:s Äventyr och Lego öppnar butiker i Skärholmens centrum.
Skärholmen satsar på leksaker lagom till julruschen. Många fysiska leksaksbutiker har stängts men i Skärholmens centrum öppnar nu två nya leksaksaffärer.
ANNONS

T:s Äventyr och Lego öppnar leksaksbutiker i Skärholmens centrum.

Många fysiska leksaksbutiker har lagt ner och ersatts att webbutiker. Hur kommer det sig att ni satsar på butiker?

– Barn och barnfamiljer är väldigt stort i Skärholmen så vi har väldigt stor efterfrågan på leksaker och allt som har med barn att göra. Men det handlar också om att vi vill ha olika typer av utbud. Vi har kläder, sport och mat, så leksaksbutiker är något som vi har efterfrågat, säger Maisoun El Abid Barakat, centrumchef i Skärholmen.

Nästa år ska centrumet även öppna ett lekrum för barn.

– De är en viktig målgrupp som vi värnar om, man ska kunna komma till Skärholmen och shoppa och fika och även barnen ska ha något att göra, säger Maisoun El Abid Barakat.

I leksaksbutiken T:s Äventyr kommer det att finnas en blandning av leksaker från bilar, tågbanor och dockor till spel, babyleksaker och pyssel.

Flera extra aktiviteter inför jul

Fram till jul händer även flera andra saker i Skärholmens centrum. På fredag öppnar julmarknaden. Men till skillnad från tidigare år står marknadsstånden inte  i en lång rad utan de är utspridda i centrum. Utbudet blir varierat.

– Det kommer att finnas julmat, italienska delikatesser, leksaker, smycken, massageprodukter, skinnprodukter och hälsoprodukter, säger Maisoun El Abid Barakat.

Julmarknaden pågår till och med 6 januari och har öppet samma tider som Skärholmens centrum.

ANNONS

Under julhandeln öppnar centrumet även en lounge där den som vill kan komma och sätta sig och vila utan krav på shopping.

Ny ateljé med konst från Skärholmen

I helgen öppnar Skärholmens centrum även SKHLMs nya Ateljé med konstverk från ungdomar i Skärholmen.