Här är veckans mest lästa Hammarbynyheter

Detta intresserade mest under den gångna veckan.
Detta intresserade mest under den gångna veckan.
600 bostäder i nytorps gärde, ett rån och samtalskvällar om mansrollen på Teater Reflex: Detta intresserade läsarna på Mitt i Hammarby/Skarpnäck mest under veckan som gått.

1. Beslut om drygt 600 bostäder på Nytorps gärde klubbat

På måndagskvällen klubbade kommunfullmäktige inriktningsbeslutet om Nytorps gärde. I planen ingår 615 bostäder, tre förskolor, en ny idrottshall och en livsmedelsbutik.

2. Två personer gripna efter rån mot man och kvinna i Hammarbyhöjden

Två personer blev under måndagseftermiddagen rånade av två män med ett pistolliknande föremål. Rånet inträffade på Finn Malmgrens väg och rånarna kunde snabbt gripas uppe på tunnelbanestationen.

3. Schyman och Bard på Teater Reflex – för att samtala om män

Teater reflex nya satsning är samtalskvällar om mansrollen. Först ut på scen var Gudrun Schyman – senare i maj kommer även Alexander Bard att äntra scenen.

 

4. Kärrtorp får sin första bakluckeloppis

Lördagen den 4 maj var det premiär på Kärrtorps första bakluckeloppis. Varannan lördag hela sommaren har du chansen att sälja dina gamla prylar – eller fynda nytt.

 

5. Yvonne sprider baseballen: ”Alla behövs i ett lag”

Bagisbon Yvonne Claesson är nominerad till Min lokala hjälte för sitt arbete med Stockholm baseball – som under hennes ordförandeskap mer än fördubblat sina medlemmar.